Gezien en geraakt worden

Aanraking en oogcontact zijn twee van de krachtigste manieren om te verbinden. In deze contactmeditatie worden die twee met elkaar gecombineerd. In tweetallen ga je op een subtiel niveau jezelf en de ander aanvoelen en werkelijk zien. Hoe raak jij aan, hoe kijk jij? Kan je de signalen oppikken en interpreteren die je terugkrijgt door de huid en ogen van de ander? En wat gebeurt er wanneer jullie helemaal op elkaar afgestemd zijn?

In de loop van de meditatie word je steeds dieper geleid in de verbinding met jezelf en met de ander. Je ervaart zowel het geven en het ontvangen van aanraking als het samen creren van jullie eigen unieke beweging.

De kunst van deze meditatie is om zowel je aandacht bij jezelf als bij de ander te houden. Om op elkaar af te stemmen en aan te voelen wat jullie ritme is, jullie tempo, jullie intensiteit. In de aanraking duik je steeds dieper, ga je op een steeds subtielere laag voelen. In het oogcontact houd je elkaar scherp, je kan je aandacht niet verslappen, want je wordt op ieder moment gezien. Wil jij werkelijk zien en raken, wil jij gezien en geraakt te worden?

Een ervaring van diepe, intieme, verbinding.

Data Workshop
Er is momenteel geen workshop gepland

Je kan ook alleen of als (gelegenheids)stel een persoonlijke sessie te boeken. We stemmen de oefeningen helemaal af op jouw wensen. Kom je alleen, dan begeleid ik je en ben ik tegelijk je oefenpartner.
Kom je samen, dan leid ik jullie door de ervaring om nog dieper met elkaar te verbinden.

Persoonlijke sessie
Duur: 1,5 2 uur, kosten: 85,-

Janne@aghora.nl