Sif - Augustus 2018
Janne showed me so much love and care during a process of 2 hours. He has amazing intuitive, loving and caring with his whole being. I felt so cared and safe to open up! I highly recommend him to anyone who wants to get the best out of a massage, healing and loving attention. I cant wait to have the next session!

Noma - Augustus 2018
Twee heldere, warme ogen kijken me aan. Janne is kalm en alert, en straalt veel vrede en liefde uit. De stem van Janne is ook erg aangenaam, zacht maar wel duidelijk. Zijn aanraking kan je beschrijven als vriendelijk, bekwaam en heilzaam.
Met veel aandacht en respect gaat Janne te werk. Een paar keer vraagt hij ook of alles goed met mij gaat. Dat gaat het zeker. Ik word me extra bewust van mijn lichaam, al die spieren die ik dagelijks gebruik zonder er vaak echt bij stil te staan.
Het is lastig om precies in woorden uit te te drukken hoe fijn zon massage voelt. Ik kan wel het meest bijzondere aan het geheel vertellen: het einde. Janne wrijft een tijdje goed in zn handen en plaatst deze dan boven mijn gezicht, precies tussen de wenkbrauwen. Hij raakt mijn voorhoofd net niet aan. Het wordt heel warm daar. Een extra zonnetje, zoals hij zegt.
Dit extra zonnetje blijf ik nog lang navoelen. Ook de geur van de olie op mijn huid blijft lang hangen. Het is belangrijk goed voor mezelf te zorgen, dat besef is weer extra versterkt. Er heeft meer dan een massage plaatsgevonden. De energie in mij kan weer beter stromen.

Elk punt op mijn huid
dat wordt aangeraakt met aandacht
is verbonden
Van elleboog tot navel tot kuit
naar het licht van de dageraad vanuit de duisternis van de nacht
Helend, veilig, ongeschonden

Dominique - Augustus 2018
De massage die ik kreeg van Janne voelde voor mij heel fijn en vol aandacht.
Normaal is een massage van een man best spannend voor mij, maar Janne gaf een kalme en veilige setting, waarin ik me als vanzelf diep kon ontspannen. Het voelde of ik even weg was uit de haast van alledag, terug in de zachtheid van mijn lichaam. Janne voelde ook goed aan waar mijn lichaam extra aandacht kon gebruiken, vooral bij de drukpunten rondom chakra's.
Ik kan een massage bij Janne echt aanraden, voor iedereen die op zoek is naar diepe ontspanning, contact met je eigen lichaam en aandacht in het hier & nu. Janne, dankjewel!

Wendy - Juli 2018
Naar aanleiding van een massage schreef Wendy Doeleman van Bliss Your Body een blog waarin ze mij een aantal vragen stelt. Lees hier verder.

Talja - Februari 2018
Al met al was het heerlijk om even zo veel aandacht voor mijn lichaam te krijgen. Het was inderdaad zoals ik verwachtte intiem en intens. Ik heb het idee dat de massage bepaalde dingen in mijn lichaam heeft doen stromen en de dagen erna voelde ik me erg prettig in mijn lichaam en erg levenslustig en vrolijk. Ook was het voor mij erg leerzaam om over mijn eigen lichaam en seksualiteit na te denken en te ervaren wat er gebeurt als mijn lichaam zo'n lievevolle aandacht krijgt. Dankjewel hiervoor Janne

Nienke - December 2017
Reactie april 2018:
Weet je dat ik nog steeds profijt heb van wat ik toen met jou gevoeld heb.
Ik heb geprobeerd het gevoel te omschrijven in een tekening...

Ik realiseer me steeds meer dat ik veel introverter en intiemer wil leven dan ik vooralsnog gedaan heb.

H. - Juni 2017
Voor mij voelde het alsof jij mijn energie kon dragen. Ik kan inderdaad tot rust komen in jouw energie. Hier voel ik de koestering voor mijn kracht, ik voel me gedragen, geactiveerd en geaccepteerd. Dit overkomt me niet vaak en het raakte in mij een pijn van het alleen zijn met deze vrouwelijke kracht. De behoefte om zo nu en dan even gedragen te worden, uitgedaagd en begrepen. Dank je wel dat je mij dit hebt gegeven en laten voelen. Dank je wel, dat ik hierdoor deze pijn in mijzelf kon (h)erkennen.

K. - Juli 2017
Precies in deze (oer)energie mochten wij elkaar 'weer' ontmoeten en (aan)raken. Ik ben diep geraakt en daar ben ik heel erg dankbaar voor. Voel me meer dan ooit in mijn kracht en zelfliefde!

Y. - Augustus 2017
Het is gek om met iemand die je nog maar net kent, je zo te laten gaan. Maar ik besluit het wel te doen en ik sluit mijn ogen. Wat daarna gebeurt is lastig in woorden uit te drukken. Hij legt zijn handen op verschillende plaatsen op mijn lichaam. Niets sexueels. Het is zelfs verre van sexueel. Wel ontzettend intens. Ik weet ook niet wie wie leidt. Reageer ik op wat hij voelt of reageert hij op wat ik voel?
Er komen beelden naar boven. Ik zie Janne staan op een steppe, het waait, de grond is gebarsten en we ontmoeten elkaar daar. Onze handen raken elkaar.
Janne legt zijn hand op mijn buik en ik voel me tot in mijn kern aangesproken als vrouw. Ik zie mezelf opstijgen, als een soort manga karakter, met een enorme bos haar wat golft door de ruimte. Ik voel me sterk, voel me onoverwinnelijk. Ik zie mezelf als een ballerina, met gigantische witte soepele stoffen waar ik mee dans en die als vertraagt om me heen draaien.
Maar dan, op een gegeven moment, voelt hij als een vader. En dan zo eentje die ik altijd had willen hebben en nooit heb gehad. Ik huil. Het voelt pijnlijk en bevrijdend tegelijkertijd.
We gaan naar mijn hart en ik zie dat het daar donker is, muffig, schimmelig, beton. Ik zie Janne ineens voor me als een ridder, die met een zwaard het beton te lijf gaat. Hij krijgt niet alles weg. Hij raakt tegelijkertijd mijn bovenrug en mijn stuitje aan en ik zie mezelf ineens liggen in een soort baarmoeder, zacht licht komt gedimd binnen door een soort vlies.
En zo gaat het door, 2,5 uur lang. en ik kan niet anders zeggen dat het een enorme intense ervaring is. Het voelt niet als seks, maar het voelt wel als een samensmelting van energien. Iets wat ik simpelweg nog nooit eerder zo ervaren heb.